Rivacase

Rivacase 5113 Laptop sleeve for Macbook Air 11 / Macbook 12 - hall

Tootekood:
5113DARKGREY
  • Ühilduvus kuni: 12 "
  • Värvus: Dark Grey
Hind
15.25 €

See 12-tolline sülearvuti ümbris, mis on spetsiaalselt loodud MacBooki silmas pidades, sobib ka kõige populaarsemate sülearvutite, ultrabookide ja tahvelarvutitega. Stiilne, õhukese joonega ja elegantne varrukas on ideaalne linnaprofessionaalidele ja üliõpilastele. Sellel on järgmised funktsioonid.

LINNADISAIN

Mustad ja süsihallid värvitoonid ühinevad, andes sellele 12-tollisele sülearvuti ümbrisele tööstusliku ja linnalise ilme. Õhuke ja julgete õmblusjoontega varruka tagasihoidlik disain väljendab nii elegantsi kui ka mitteametlikkust – mitmekülgsust, mis sobib igat tüüpi inimestele, eriti linnaäri professionaalidele ja üliõpilastele.

MUGAVUS, LADUSTAMINE JA JÄTTESAAMATUS

Hülsis on multifunktsionaalsus, meie kaubamärgi DNA nurgakivi, mis sobib kõige populaarsematele kuni 12-tollistele sülearvutitele, tahvelarvutitele ja Ultrabookidele, sealhulgas 11- ja 12-tollistele Apple MacBook Airile. Mugavuse ja paindlikkuse jaoks loodud kahekordne tõmblukk töötab sujuvalt ning tagab kiire ja lihtsa juurdepääsu, kui vajate oma seadet kiiresti liikvel olles, ärikohtumisel või konverentsil või loengus.

TÄIUSLIK KAITSE

Kõrgeima kvaliteediga vastupidavast materjalist valmistatud ümbris peab vastu vältimatule kulumisele linnaelus ja pikamaareisidel, säilitades selle uudsuse ja rafineerituse. Mäluvaht ümbritseb tihedalt teie sülearvutit, pakkudes maksimaalset kaitset juhuslike löökide, tolmu, niiskuse ja kriimustuste eest, millest igaüks võib teie seadme alla kukkuda. Kuid meie pühendumus kaitsele ei piirdu sellega. Seetõttu oleme lisanud spetsiaalsed sisemised klapiga kaitsmed, mis on loodud teie sülearvuti turvaliseks kinnitamiseks, vältides selle väljalibisemist ning kaitstes selle nurki ootamatute põrutuste ja kriimustuste eest.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni12 "
VärvusDark Grey
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.