Rivacase

Rivacase 8211 Laptop bag - must, 10.1"

Tootekood:
8211BLACK
  • Ühilduvus kuni: 10 "
  • Värvus: Must
Hind
8.55 €

See kompaktne Centrali kogumiskott mahutab kuni 10,1-tollised sülearvutid, tahvelarvutid ja iPadid. See sobib ideaalselt linnaspetsialistidele ja liikvel olevatele üliõpilastele. Mustad ja süsivärvitoonid segunevad vaevata, et anda kotile stiilse alahinnangu tunde. Näete oma päeva jooksul organiseeritud, kokkusobiv ja silmapaistev välja.

TAGASI ALUSTE JUURDE

Stiilne, õhukese joonega ja elegantne oma juhuslikkuses on kott ideaalne linnaprofessionaalidele ja üliõpilastele. Selle stiilne must viimistlus väljendab enesekindlust, individualismi ja ambitsiooni.

KOMPAKTNE, KUID MAHUKAS

Kuigi kott on õhukese joonega ja mahub kenasti kokku pakitud lennukisse, rongi või autosse, on sellel erinevaid sektsioone. Lisaks kesksele sektsioonile kuni 10,1-tollise sülearvuti, tahvelarvuti või iPadi jaoks mahutab taskuga esiosa nutitelefoni ja sülearvuti tarvikuid. Kaks välimist pesa hoiavad muid esemeid.

MUGAVUS, HOIUSTAMINE JA JÄTTESAAMATUS

Lisaks mahukale kesksahtlile on varrukal väline lukuga tasku koos korraldajapaneeliga mobiiltelefoni, visiitkaartide ja muude tarvikute jaoks, nii et jõuate igale poole, kuhu lähete, täielikult valmis. Asümmeetriline topelttõmblukk pakub kiiret ja lihtsat juurdepääsu teie seadmele, kui teil on seda ärikohtumisel või reisil olles kiiresti vaja.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni10 "
VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
9 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.