Rivacase

Rivacase 7760 ECO Laptop backpack - punane, 15.6"

Tootekood:
RC7760_RD
  • Ühilduvus kuni: 15.6 "
  • Värvus: Punane
Hind
49.35 €

Valmistatud ECO-FRIENDLY RPET polüestrist, mis on valmistatud mitmetest kasutatud plastpudelitest, mis võisid sattuda prügilasse või ookeanidesse. Iga seljakoti valmistamisel kasutatakse 11 × 500 ml plastpudelite ekvivalenti.

See elegantne ja sportlik Suzuka seljakott sobib kuni 15,6-tollistele sülearvutitele. Oleme selle kujundanud, pöörates erilist tähelepanu detailidele. Mugav ja mitmekülgne, see sobib ideaalselt linnaprofessionaalidele ja liikvel olevatele õpilastele. Vaatamata sellele, et see on kerge, on sellel maksimaalne salvestusmaht ja mitmeid funktsioone.

HEA VALIK SEKTSIOONI ON ABSOLUUTSELT KOHUSTUSLIK.

Iga tõhus reisija või ärispetsialist teab seda. Olukord, kus pole enam kuhugi oma kõikehõlmavat tahvelarvutit või vihmavarju hoida, on kindlasti ebaoptimaalne. Õnneks saab see Suzuka seljakott neist probleemidest hõlpsasti mööda, kuna sellel on lai valik taskuid, kuhu hoida oma pastakaid, kaarte, kaableid ja nutitelefoni. Pehmete külgedega kesksahtel ümbritseb teie 15,6-tollist sülearvutit ja rihm kinnitab selle kindlalt paigale, samas kui täiendav sisetasku mahutab kuni 10,1-tollise tahvelarvuti. Ja peen, salajane lukuga tasku asub tagaküljel, et teie rahakott ja pass oleksid alati õigel ajal õiges kohas.

MUGAVUS LIIKULES

Kaasaegne elu nõuab meilt üha enam kohanemist. Meie võimet reageerida testitakse pidevalt. Selle probleemi lahendamiseks oleme loonud rihmahaldussüsteemi, mis kinnitab kõik oma kohale, nii et tunnete end ühelt väljakutselt teisele liikudes turvaliselt ja kompaktselt. Polsterdatud käepide võimaldab hõlpsat manööverdamist, samas kui pikemate reiside jaoks on käru rihm olemas juhuks, kui peate raskuse seljalt veerevale pagasi peale võtma.

Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni15.6 "
Kõrgus430 mm
Laius290 mm
Sügavus145 mm
MaterialPolyester
VärvusPunane
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
7 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.