Rivacase

Rivacase 7890 Drone Backpack - must, 16"

Tootekood:
7890BLACK
  • Ühilduvus kuni: 16 "
  • Värvus: Must
Hind
34.80 €

See Borneo seeria seljakott sobib droonile ja kuni 16-tollisele sülearvutile. See oli spetsiaalselt loodud DJI Phantom 3/4 ja teiste väikeste neljakopterite kandmiseks ja kaitsmiseks. Jääsinised tõmblukud ja lülitid on kontrastiks tumemustade kangastega, et anda kotile definitsioon ja eesmärk. Futuristlik esipaneeli väliskujundus edastab originaalsust ja modernsust. Multifunktsionaalne, trendikas ja vastupidav, sellel on mitmesuguseid funktsioone.

HÄMASTAV KVALITEET

Kõrgeima kvaliteediga veekindlast kangast ja lööke neelavast EVA polstrist valmistatud seljakott kaitseb teie seadmeid ebasoodsate ilmastikutingimuste ja juhuslike kahjustuste eest. Vihmakate annab teile täiendava kindlustunde, et reisite oma seadmetega ükskõik kuhu.

MAKSIMAALNE SÄILUSTAMAHT

Kesksesse sahtlisse mahub sülearvuti ning koti esiküljel asuvas lukuga taskus hoitakse dokumente ja tarvikuid. Selle põhjas on täiendav sahtel kingade ja riiete jaoks. Küljetasku mahutab veepudeli ja selles on sahtel väikeste esemete kandmiseks. Seljakott on väga mitmekülgne. Sellega on kaasas korraldussüsteem, millel on paindlikud vaheseinad, reguleeritavad rihmad ja lahtrid ning mida saab hõlpsasti kohandada, et see sobiks iga drooni ja selle tarvikutega. Tõmbluku laiendussüsteem lisab hoiuruumi veelgi: lisasügavus 11 cm.

ÜLIM MUGAVUS JA MUGAVUS

Pehmed käepidemed ja pehmendatud ribadega õlarihmad pakuvad mugavust. Rinnaku rihm leevendab ka raskete koormate kandmise pinget. Ergonoomiline disain võimaldab ventilatsiooni ja hoiab selja kogu aeg kuivana.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni16 "
VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
4 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.