Prestigio

Prestigio Virtuoso T618 10,36" 128GB, must

Tootekood:
PSTA101_6128GB_4G
  • Ekraani Läbimõõt: 10.36 "
  • Püsimälu: 128 GB
  • Operatiivmälu: 6 GB
Hind
210.10 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Elegantne disain
Prestigio Virtuoso elegantne korpus on vaid 7,7 mm paksune ja kaalub vaid 470 grammi. Tänu 82,1% ekraani ja korpuse suhtele ning kitsastele kaardus raamidele saad nautida mugavat kasutamist ja optimaalset vaatamist. 5:3 kuvasuhe parandab kasutamist nii vertikaal- kui horisontaalasendis.

Suurepärane ekraan
Näe iga detaili hämmastava selgusega. Ekraani suur heledus tagab erksad värvid, samas kui 2K kõrge lahutusvõime tagab teravad ja selged pildid. Selle endassehaarava ekraaniga tunned justkui oleksid otse filmide ja mängude keskel.

Kiire protsessor
Unisoc, üks võimsamaid T618 protsessoreid, on ehitatud 12 nm tehnoloogiale, mis võimaldab suuremat energiatõhusust ja vähendatud ülekuumenemist. 2,0 GHz kaheksatuumaline konfiguratsioon koos Mali G52 3EE 2-core 850 MHz GPU-ga tagab, et tahvelarvtiga saab teha mitmeid ülesandeid korraga ilma igasuguste jõudluslangusteta. Tulemuseks on sujuv ja efektiivne kasutuskogemus.

Rohkelt mäluruumi
Salvesta kõik fotod, videod, muusika ja dokumendid kartmata, et ruum otsa saab. Ning kui vajad veelgi rohkem salvestusruumi, saad hõlpsalt lisada microSD-kaardi, et laiendada mälumahtu kuni 512 GB-ni. See annab Sulle piisavalt ruumi, et hoida kõiki olulisi faile ja meediumeid endaga kaasas, kuhu iganes lähed.

Kauakestev aku
Selle tahvelarvuti 8000 mAh aku on loodud selleks, et hoida Sind terve päeva ühenduses ja meel lahutatud. Olgu tegemist videote striimimise või interneti sirvimisega, see tahvelarvuti tagab kuni 10 tundi pidevat tööaega. Tahvelarvuti toetab ka 15 W kiirlaadimist, nii et Sa ei pea kunagi muretsema aku tühjenemise pärast. Olgu tegemist pika lennuga, autoreisiga või lihtsalt kodus lõõgastumisega, Prestigio Virtuoso hoiab Sind ühendatuna tundide kaupa.

Viimasepeal heli
Sukeldu helisse nagu ei kunagi varem tänu kahele integreeritud kõlarile. 93 dB maksimaalse helitugevusega täidab tahvelarvuti ilma pingutuseta iga ruumi rikkaliku ja elava heliga. Helikogemust täiustab veelgi Bluetooth 5.1 ühendus, mis pakub juhtmevaba heli jaoks sujuvat ühenduvust.

Läbimõeldud disain
Tahvelarvuti liivapritsitud viimistlus koos grafiithalli värvusega annab korpusele peene ilme. Kvaliteetsest alumiiniumist tagakaas tagab vastupidavuse ning nii laadimispesa kui kõrvaklapipesa asetus korpusel on läbimõeldud nii, et neid oleks mugavaim kasutada.

Ekraani Andmed

Diagonaal10.36 "
Lahutusvõime2000 × 1200

Protsessori andmed

MudelUnisoc Tiger T618
Tuumade arv8

Mälu

Püsimälu
128 GB
Operatiivmälu6 GB

Muu info

VärvusGraphite Grey
MudelVirtuoso PSTA101
Garantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
19 tk
Tellimine esindusse 1-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.