DELL

Dell XPS 13 9315 FHD+ i5-1230U 8GB 256GB Iris Outlet*

Tootekood:
93150021.OUTLET
Hind
1 006.90 €
Kuumakse
29.37 € / kuumakse alates

Uus Dell XPS 13 9315 Sky


Uus Sky värvi Dell XPS 13 9315 on kõige õhem ja kergem XPS sülearvuti. Sel on tõhus 12. põlvkonna Intel Core protsessor ja uusim aku tehnoloogia, võimaldades pikalt laadimata töötada nõnda väikese ja kerge kaaluga arvutiga – võrreldamatu kiirus, jõud ja mobiilsus. Uue generatsiooni protsessoriga saad 1,5 korda parema jõudluse kui eelmiselt XPS 13-lt. Samuti saad ise seadistada arvuti töörežiimi integreeritud Dell Performance rakenduse abil. See annab sulle võimaluse valida nelja režiimi vahel – quiet, ultra-performance, cool, optimized. Iga režiim kasutab puhureid ja kulutab akut eri kiirusel. Ultra-Performance režiim on neljast valikust kõige võimekam, kus arvuti annab oma täieliku maksimumi.

Sellelt sülearvutilt kuni 12 tundi järjest töötamist ilma laadimata pole palju tahta. Arvuti on tõeliselt peen kui udusulg. Ta kaalub vaid 1,17 kg ning on 1,39 cm õhuke. Dell testimise põhjal võtab täiesti tühja 0% aku laadimine, kui sellesse kaasata ExpressCharge tarkvara, kuni 80% aku täis saamiseni vähem kui tund. Seda soovitatakse teha arvutiga kaasaskäiva laadijaga, mitte mõne väiksemamahulisemaga. Vapustavad kaadrid ja hääled saavad tõeliseks tänu teravale suure resolutsiooni ja kireva värvigammaga FHD+ ekraanile ning suurtele sisseehitatud kõlaritele. Sedasi kujundad oma lemmiksaadete vaatamise kui kinoskäiguks kauni rabava hõbelina ja sügava bassiga heliga.

Uus Dell XPS 13 9315 modernne kujundus on elegantselt minimalistlik ja kompositsioonilises tasakaalus, jättes ruumi ka olulisele vastupidavusele oma konstruktsioonis. Kere on valmistatud arvutitehnoloogia teel CNC freesitud alumiiniumist ning keresid on valikus kahte värvi: Sky ja Umber. Nood sekundaarsed maised toonid aitavad arvutil paremini sulanduda mööbliga toas, omandades ajatu ilme ja tunde, erinevalt tüüpilisest erksat tooni plastmassist arvutist.

Kahe sensoriga kaamerasilm arvutil eristab infrapuna RGBst, nii näed hea välja videokõnes ka hämaras ja suisa pimedas toas. Sama kaamera tunneb ära su näo, mis teel saad hõlpsasti sisse logida ise midagi tegemata. ExpressSign-in ja Windows Hello tehnoloogia koostööl märkab ka seda, kui sa eemale astud arvuti juurest, mispeale käivitub väljalogimise mehhanism arvuti paremaks turbeks.

Sellel sülearvutil on Intel Core i5-1230U protsessor, 8GB mälu, 256GB kõvaketas ja Intel Iris Xe graafikakaart.

Sama arvuti Delli lehel

Info

TootjagarantiiJuriidisele isikule 1 aasta ja Eraisikule 2 aastat
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 1-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.