DELL

Dell Precision 5560 FHD+ i5 Intel 16GB 512GB W10Pro Outlet*

Tootekood:
55609140.OUTLET
Hind
1 108.20 €
Kuumakse
32.32 € / kuumakse alates

Dell Precision 5560 FHD+ i5-11500H


Dell Precision 5560 FHD+ i5-11500H on intensiivseks loometööks mõeldud mobiilne tööjaam. Mitmekülgne ja võimas Precision 5560 aitab viia ellu ideed ja projektid, mis meie maailma ümber vormivad. Välimuselt on ta kui uus Dell XPS 15, ühes äärest ääreni InfinityEdge ekraaniga. IGZO ekraanitehnoloogia kuvab parimat värvide erksust ning kontrastsust. Väikese mahu, raami ja servade kombineerimisega on loodud kuvar, millega on mugav töötada.

Arvuti väljatöötamisel seati sihiks ergonoomika ja töökvaliteet. Elegantsesse disaini on nutikalt pakitud hoolega võimast tehnikat. Ometi on arvuti imekerge, 1,84 kg kaaluga ei kujuta oluline tööriist sulle sangpommi, mida oleks kõikjale vaev tirida. Comfort View Plus tehnoloogiaga ei väsi silmad pikkade tööpäevadega ära. Suure puuteplaadiga on kiirem ja lihtsam teha tööd.

11. põlvkonna Intel Core protsessorite tehnoloogia annab arvutile jahmatavalt hea suutlikkuse ja stabiilsuse. Suure mahuga kõvakettal saad oma faile ladustada oma arvutis ega pea väliste kõvaketaste jändama või andmepilvedesse faile laadima. Kiire 3200 MHz mäluga teed omal töökulgu ladusamaks. Samuti on arvutil tõhus jahutussüsteem, et suured ja paljunõudvad programmid välja vedada.

See uus, esmaklassiline mobiilne tööjaam Precisioni seeriast on Delli kõige intelligentsemaid sülearvuteid koos Dell Optimizeriga, mis optimeerib arvuti kalkulatsioonid tehisintelligentsi toel. Dell Optimizer Precision sülearvutitele on sisse ehitatud tehisintelligents, mis kohaneb sinu töömeetoditega ja optimeerib arvuti su tegemistele paremaks ja sujuvamaks pideva hõlbustamisega. ExpressResponse tehnoloogia seadistab eri näitajaid kiiremini avama enim kasutatud rakendusi. Neile, kes pidevalt ringi liiguvad arvutiga, laeb ExpressCharge laadija sülearvuti 20 minuti jooksul 35% täis ja tunni ajaga kuni 80%. Kui aku on tühjaks saamisele ligidal kehtestab ExpressCharge moodul automaatselt erimeetmed energia säästmiseks, nt. vähendab ekraani heledust ja lülitab Bluetoothi välja, kui see juhtumisi tol hetkel kasutusel pole.

Sama arvuti Delli lehel

Info

TootjagarantiiJuriidisele isikule 1 aasta ja Eraisikule 2 aastat
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 1-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.