Xiaomi

Xiaomi varstolmuimeja G9 Plus

Tootekood:
BHR6185EU
  • Värvus: Valge
Hind
172.80 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Võimekas ja põhjalik
Xiaomi G9 Plus on loodud igasuguse tolmu jaoks.
Xiaomi G9 varstolmuimeja on varustatud suure jõudlusega digitaalse mootoriga. Äsja täiustatud kiire digitaalne mootor tagab kuni 120 AW võimsa imemisvõimsuse tolmu, karvade ja lestade eemaldamiseks, pakkudes suurepärast puhastuskogemust.

12-tsükloniline tolmueraldussüsteem
Tolmu-õhu eraldamine sujuva õhuvoolu tagamiseks. Tolmuimeja on varustatud 12-koonilise tsüklonaalse tolmueraldussüsteemiga, mis tekitab tsüklonaalse õhuvoolu kaudu tugeva tsentrifugaaljõu. Saadab tõhusalt suured osakesed tolmumahuti põhja, säilitades sujuva õhuvoolu, suurendades samal ajal filtri efektiivsust.

99,9% tolmu eemaldamine
Viieastmeline filtreerimine sekundaarse reostuse vältimiseks. Tolmuimeja kasutab keerukat viieastmelist filtreerimissüsteemi, mis neelab tõhusalt nii väikseid osakesi kui 0,3 µm ja mille üldine filtreerimise efektiivsus on 99,9%.

5-astmeline filtreerimissüsteem
Paljud patogeenid võivad jääda Sinu tolmuimeja sisse, kui seda sageli põhjalikult ei puhasta, ning hiljem tõrjutakse need välja ja paisatakse õhku tagasi, saastades selle ja hävitades meie tervist. Seetõttu on G9 Plus tolmuimejal integreeritud ning täiustatud 5-astmeline filtreerimissüsteem, mis eemaldab enamiku kahjulikest osakestest. Tsentrifugaaltsüklonitehnoloogia eraldab õhust mustuse ja tolmu, seejärel läbib õhk tsüklonfiltri, metallist võrkfiltri, mitme koonusega tsüklonfiltri ja suure tihedusega vahtfiltri ning puhastus lõppeb HEPA kassettfiltriga. Sel viisil annab G9 Plus varstolmuimeja tagasi puhtama õhu, mis on spetsiaalselt ette nähtud inimestele, kes kannatavad mõne allergia või hingamisteede haiguse all.

Suure läbimõõduga suure pöördemomendiga põrandahari
Puhasta tõhusalt kogu oma kodu. Võimas suure jõudlusega mootor puhastab sügavalt elutoa vaibad ja põrandapraod. Ainulaadne rattakujundus aitab vaakumil vaipadel sujuvalt liikuda, parandades veelgi tööd ja tõhusust.

Mini elektriline hari
Kõõma, lemmikloomade karvade ja muu puhastamiseks on kaasas mini elektrihari, mida saab kasutada juuste, kõõma ja lemmikloomade karvade puhastamiseks voodi pinnal või voodi enda kiukihtide puhastamiseks. Puhasta voodipesu ja diivanid hõlpsalt, hoolitsedes oma tervise eest ja tuues meelerahu.

Sasipuntravaba tehnoloogia
Rullhari on varustatud kolmeosaliste teradega, mis lõikavad automaatselt maha kõik rullharja külge takerduvad karvad, samas on selline tehnoloogia ohutu ega kahjusta põrandaid ega vaipu.

Kontrolli puhastamise olekut kiirelt
Äsja täiendatud kvaliteetne LED-liides näitab selgelt aku tööd ja teavet, pakkudes suurepärast visuaalset ja juhtimiskogemust, mis on mugav isegi eakatele.

Suur 0,6-liitrine tolmumahuti
G9 Plus on varustatud 0,6 liitrise tolmumahutiga, nii et Sa ei pea puhastamisel tolmuimejat pidevalt tühjendama. Ühe puutega vabastusnupu abil saab tolmumahuti mugavaks puhastamiseks eemaldada, et see oleks alati puhas.

Äärmiselt pikk aku tööiga suurte ruumide lihtsaks puhastamiseks
Suure mahutavusega 2500 mAh aku tagab parema igapäevase kogemuse. Eemaldatava aku disain võimaldab akut vahetada ühe nupuvajutusega.

Mugav laadimine ja võimekas aku
Xiaomi G9 Plus varstolmuimejal on mugav seinale kinnitatav laadimisjaam, mis ühtlasi lihtsustab hoiustamist, see ei hoia mitte ainult harja ja otsakuid, vaid laeb samal ajal ka lisaakut. Valikuline kahe laadimisega laienduspesa saab laadida korraga kahte akut, vältides vajadust sagedase laadimise järele. Tolmuimeja laadimiseks piisab 3,5 tunnist ning täislaetud mahukas 2500 mAh aku võimaldab põrandaid suure pöördemomendiga põrandaharja kasutades puhastada 35 minutit säästurežiimis, 23 minutit tavarežiimis või 7 minutit turbo režiimis. Kasutades marjapead, mis on mõeldud kitsasde kohtade puhastamiseks, on ökorežiimis maksimaalne tööaeg 60 minutit.
  • Praktiline kaks-ühes juhtmevaba tolmuimeja
  • Võimalik kasutada ka käsitolmuimejana
  • Kuni 60 minutit tööaega juhtmevabalt
  • Sasipuntravaba tehnoloogia
  • Automaatne võimsuse ja kiiruse reguleerimise võimekus erinevat tüüpi pindadel
  • Eemaldatav 600 ml tolmupaak
  • Tühjendamine ühe nupuvajutusega
  • Ruumisäästlik hoiustamine
  • Pestav filter
  • Kaasas 4 otsakut
  • Laadimisaeg: 3,5 h
  • Tööaeg: minutit
  • Suur 120 AW imemisvõimsus
  • Mahukas 2500 mAh aku
  • Võimsus: 400 W
  • Mõõtmed: 128,6 × 21,4 × 25,6 cm
  • Kaal: 3,4 kg
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
30 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.