Epson

Epson EcoTank L5290 multifunktsionaalne tindimahutiga Wi-Fi A4 printer

Tootekood:
C11CJ65403
Hind
301.40 €
Kuumakse
8.79 € / kuumakse alates

See A4 tindiprinter sobib ideaalselt tegusatesse kodudesse ja väikekontoritesse ning sisaldab täidetavat tindimahutit ja kuni 66 tindikasseti väärtuses tinti ühes asenduspudelite komplektis*, mis tagab ülimadala lehepõhise hinnaga printimise. Kodu funktsioonide hulka kuuluvad Wi-Fi, Wi-Fi Direct, skannimine ja kopeerimine. Täiendavad ärifunktsioonid on kohtvõrk, 30-leheküljeline automaatne dokumendisöötur ja faks.


Jätke kassettidega hüvasti
EcoTanki abil saab kodudes ja väikekontorites ilma sekeldusteta printida – eriti suure mahutavusega tindimahutid võimaldavad puhast täitmist ja lukukonstruktsiooniga pudelid on välja töötatud nii, et sisestada saab ainult õigeid värve.


Muudkui säästa
See säästlik printer hoiab kokku kuni 90% printimiskuludelt* ja karbis on kaasas kuni 3 aasta tindivaru*. Komplektis oleva tindiga saab printida kuni 8100 lk mustvalget ja 6500 värvilist* lehekülge. Tindipudelite vahetuskomplekt on samaväärne kuni 66 kasseti tindiga*.


Rakendus Epson Smart Panel
See rakendus võimaldab teil printerit juhtida oma nutiseadmest*. Printige, kopeerige ja skannige dokumente ning pilte, seadistage, jälgige ja tehke printerile tõrkeotsing – seda kõike oma telefonist või tahvelarvutist.


Hulgaliselt funktsioone
Tänu 3,7 cm värvilisele LCD-ekraanile, 30-leheküljelisele automaatsele dokumendisööturile, 100-leheküljelisele tagumisele paberisahtlile ja printimiskiirusele kuni 10 lehekülge minutis*, saate erinevaid ülesandeid hõlpsalt täita.


Moodne paindlikkus
Kompaktse disaini, Wi-Fi, Wi-Fi Direct ning Ethernet ühenduvusega printerit on lihtne olemasolevasse kodu- või kontoriseadistusse lisada, et printida telefonist, tahvelarvutist ja sülearvutist*.


Heat-Free tehnoloogia
Micro Piezo kuumutusvaba tehnoloogia tagab väiksema energiakulu ja vähendab varuosade vahetamise vajadust. Prindipea on eelpaigaldatud, nii et printeri seadistamine on probleemivaba.


*Vt www.epson.ee/for-home/ecotank

Technical specifications

Printimise kiirus - Värvidega5 ipm
Printimise kiirus - Must-valgelt10 ipm
Skänneri lahutusvõime1200 x 2400
Prinditavad VärvidBlack, Cyan, Yellow, Magenta
Prindi lahutusvõime5760 x 1440
PaberitugiA4
Garantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
13 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.