AOC

AOC Q27G2E 27" QHD 155Hz VA-mängurimonitor

Tootekood:
Q27G2E/BK
  • Eraldusvõime: 2560 x 1440
  • Diagonaal: 27 "
  • Paneelitüüp: VA
  • Kaadrisagedus: 155 Hz
Hind
199.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

QHD RESOLUTSIOON

Tänu 2560 x 1440 resolutsioonile, Quad HD (QHD), saavutatakse suurepärane pildikvaliteet ja selgus, mis võimaldab näha kõige peenemaid detaile. Lai 16:9 kuvasuhe tagab suure tööruumi ja akende paigutuse ning võimaldab nautida mänge ja filme nende algse resolutsiooniga.

VA PANEEL

VA-paneel (vertikaalne joondamine) kuvab sügavama musta värvi ja omab suurt kontrastsust elavama ja eredama pildi saavutamiseks.

1MS MPRT - LIIKUVA PILDI REAGEERIMISAEG

MPRT on lühend, mis tähistab "liikuva pildi reageerimisaega". MPRT tehnoloogia lülitab monitori tagantvalgustuse välja ja sisse pildi muutumise ajal. Tänu pildi kuvamise aja lühendamisele monitoril vähenevad helenduse ja hägususe efektid, mis tagavad sujuvama, "siledama" mängukogemuse.

155 VÄRSKENDUSSAGEDUS

155 Hz värskendussagedus, mis on üle kahe korra suurem kui 60 Hz standard, muudab mängud tõeliseks naudinguks. Realiseerige oma videokaardi potentsiaal. Unustage pildi purunemine ja hüvastijätt häguse pildiga. Tundke, kuidas teie refleksid muutuvad otsesteks tegevusteks. Ärge kunagi tagasi vaadake.

FREESYNC PREMIUM

Nautige parimat pildikvaliteeti isegi dünaamilistes mängudes. AMD FreeSync Premium tehnoloogia sünkroniseerib graafikaprotsessori ja monitori värskendussagedused, muutes mängukogemuse sujuvamaks ja kaasahaaravamaks, säilitades samal ajal kõrge jõudluse. Tänu vähemalt 120 Hz värskendussageduse toetamisele vähendab AMD FreeSync Premium tehnoloogia hägusust ja suurendab pildi teravust, tagades selle realistlikuma tajumise. LFC funktsioon kõrvaldab raamimissageduse langemise korral kinnijäämised.

MINIMAALNE RAAMIDE KOGUS TEGEVUSKOHASTAMISEKS

Laiendage oma vaatevälja mitme monitoriga. Kitsad piirid ja raamita konstruktsioon tagavad minimaalsed raamid ületamatuks tegevuskohaks.

SOBIB KONSOOLIMÄNGUDELE

Enamik meie monitore on ühilduvad nii arvutite kui ka konsoolidega. Neid saab hõlpsalt ühendada Xboxi ja PlayStationiga ning nautida suurepärast pildikvaliteeti. Monitorid toetavad kuni 120 Hz värskendussagedust, nii et isegi uusima põlvkonna mudelid töötavad maksimaalsete seadetega.

VAHETU SISENEMISE VIIVITUS

Avage oma reaktsioonide potentsiaal AOC madala sisendviivituse režiimis. Unustage kaunistused: selles režiimis suunatakse kõik monitori ressursid vastuse töötlemisele, tagades absoluutse eelise õigel hetkel nõrga vajutuse all.

MÄNGUREŽIIM 6

Muutke oma ekraan vajalikku mängurežiimi ühe nupuvajutusega. Vahetage eelnevalt määratletud mängurežiimide vahel FPS, võidusõidu või RTS jaoks, valige oma ideaalsed seaded ja salvestage need. AOC seadete klaviatuur võimaldab kiiret ja lihtsat profiilide vahetamist ning parameetrite reguleerimist.

AOC MÄNGUVÄRV JA VARJU JUHTIMINE

Tooge lahing välja varjust tänu AOC Shadow Controli ja AOC Game Colori funktsioonidele. Reguleerige halli taset, et suurendada pildi detailsust, valgustage eraldi või täielikult pimedad alad, mõjutamata ülejäänud ekraani.

AOC G-MENU

Tasuta AOC G-Menu utiliit paigaldatakse arvutisse ja võimaldab täielikult kohandada mänguvarustust AOC või AGON monitoriga.

Tehnilised andmed

Diagonaal27 "
Eraldusvõime
2560 x 1440
Paneelitüüp
VA
Eredus
250 cd/m²
Kaadrisagedus
155 Hz
Reageerimisaeg
1 ms
Kontrastsus
3000:1
Kuvasuhe
16:9
AMD FreeSync
Yes
Värvihaare
99%

Ühenduvus:

HDMI ühendused2
DP ühendused1
KõrvaklapipesaKõrvaklapipistik

Lisainfo:

Monitori nõgususSirge
VESA kinnitusOlemas; 100x100
KõlaridPuuduvad
Reguleeritav kõrgusNo
KallutamineOlemas
Pööratav
PUUDUB
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178
HDMI Version2.0

Mõõtmed:

Laius185 mm
Kõrgus515 mm
Sügavus46.6 mm
Suurus61.25 cm x 22.74 cm x 46.46 cm

Garantii

Tootjagarantii
36 month(s)

Toote saadavus

Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
5 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.