Lenovo

Lenovo Tab M10 10" 4/64GB WiFi, hall

Tootekood:
ZAAE0050PL
  • Ekraani Läbimõõt: 10.1 "
  • Püsimälu: 64 GB
  • Operatiivmälu: 4 GB
Hind
148.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Näe rohkem. Kuule rohkem.
Videode vaatamine on erksa ja värvirohke 10,1-tollise FullHD ekraani ja Dolby Atmos kõlaritega parem kui kunagi varem. Seepärast on Lenovo Tab M10 Gen 3 tahvelarvuti suurepärane valik pikkadeks filmiõhtuteks, pakkudes parimat mobiilset vaatamisvõimalust Netflixi, Prime Video, Disney+ ja veel paljude platvormidega.

Lõbus ja turvaline ka lastele
Google Kids Space on Lenovo tahvelarvutitel eelinstalleeritud ning aitab lastel avastada, luua ja kasvada kvaliteetse sisu ja ideede koguga, et uurida oma huvialasid uutel ja kaasahaaravatel viisidel. Saad juhtida nende kogemust enda seadmest kasutades Family Link rakenduse vanemliku kontrolli võimalust, et hallata saadaolevat sisu, määrata ekraaniaja piiranguid jms.

Ekraaniaeg vähendatud silmade koormusega
Osta, mängi ja striimi tunde, silmi väsitamata. Tab M10 Gen 3 on TÜV Rheinland Low Blue Light sertifikaadiga, eritades oluliselt vähem kahjulikku sinist valgust, nii et saad rohkem aega tahvelarvutiga nautida, ilma et silmad väsiks.

Suurem jõudlus. Pikem tööaeg.
Tee mitut asja korraga kasvõi tundide viisi – kasuta oma lemmikrakendusi ja mängi mänge. Tab M10 tahvelarvutil on kiire kaheksatuumaline protsessor, kuni 4 GB RAMi ja suur aku, mis kestab terve päeva.

Silmapaistev disain
Tab M10 Gen 3 tahvelarvutil on stiilipuhas, modernne disain. Sel on tugev alumiiniumkorpus, kuid on samas kerge ja kaasaskantav, kaaludes vaid 460 grammi.

Kõige kasulikumad Google'i rakendused
Huvitud fotograafiast? Astronoomiast? Otsid uusi viise sõpradega suhtlemiseks? Google Play's on rakendused kõige selle jaoks ja veelgi enam. Lisaks hoiab Google Play Protect Sinu seadme puhtana ja Sinu andmed turvalisena. Üle 100 miljardi rakenduse skannitakse igapäevaselt (ka neid, mida pole veel installinud), aidates kaitsta Sind kahtlaste rakenduste eest.

Ekraani Andmed

Eredus320 cd/m²
Diagonaal10.1 "
Lahutusvõime1920 x 1200

Protsessori andmed

MudelT610
Tuumade arv8

Mälu

Püsimälu
64 GB
Operatiivmälu4 GB

Muu info

MälukaardipesaMicroSD (TransFlash)
Akumaht5000 mAh
VärvusHall
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
200 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.