Logitech

Logitech G915 LIGHTSPEED Juhtmevaba Mehhaaniline Mänguklaviatuur - Taktiilne - Carbon - Põhjamaade

Tootekood:
920-008907
  • Ühenduvus: Juhtmevaba; USB/Bluetooth; Bluetooth/RF
  • Värv: Carbon
Hind
159.00 €229.00 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

G915 on varustatud professionaalse kvaliteediga LIGHTSPEED traadita ühenduvusega, mis tagab ülikiire andmeedastuskiiruse 1 ms. G915 on ka USB kaudu ühendatuna täielikult töökorras, nii et saate seda samal ajal laadida ja mängida.

Paigutus: Skandinaavia, NORDIC

G915 - hoolikalt kvaliteetsetest materjalidest valmistatud G915 on uskumatult rafineeritud, uskumatult õhuke ja ehitatud kompromissitu lähenemisega jõudlusele ja funktsioonide komplektile. Vastupidav, mugav ja intensiivseks mängimiseks valmis G915 on tõesti järgmise põlvkonna mängumehaanilised klaviatuurid. G915 on meie esimene klaviatuur, millel on uued suure jõudlusega ja madala profiiliga GL mehaanilised lülitid, mis tagavad traditsiooniliste lülitite kogu kiiruse, täpsuse ja jõudluse—madalamal kõrgusel.

G915 pakub intelligentset LIGHTSYNC RGB tehnoloogiat, mis pakub täielikult kohandatavat klahvi kohta taustvalgustust ~16,8 M värvides. RGB ülima keelekümbluse jaoks looge oma animatsioon või valige eelnevalt määratletud efektide hulgast. Kombineeri teema, parandada mängukogemust ja laiendada mängu seaded abiga klaviatuuri.

Andmed

ÜhenduvusJuhtmevaba; USB/Bluetooth; Bluetooth/RF
Juhtme pikkus1.8 m
Aku kestvus kuniup to 40 hr
VärvCarbon
Tootjagarantii
24 month(s)

Toote saadavus

Tallinn
Kristiine Keskus
1 tk
Järveotsa esindus
1 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
10 tk
Tellimine esindusse 2-6 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.