Rivacase

Rivacase 8037 Laptop bag - must, 15.6"

Tootekood:
RC8037_BK
  • Ühilduvus kuni: 15.6 "
  • Värvus: Must
Hind
15.25 €

See elegantne õhuke sülearvutikott kehastab meie kaubamärgi DNA-d, mis on loodud nii mitmekülgsuse kui ka stiili jaoks. Alghinnaga selle keerukas ja rikkalik värvilahendus annab nii juhuslikkuse kui ka formaalsuse tunde, muutes selle sobivaks igaks sündmuseks. See sobib suurepäraselt kõigile inimestele, eriti töötavatele professionaalidele ja üliõpilastele, kuna see pakub liikuvust, vastupidavust ja mugavust.

NUTIKAS DISAIN JA VASTUPIDAVUS

Vastupidavad polüesterkangad hoiavad koti pinnad õhukesed ja läikivad. Selle keerukas ja rikkalik värviskeem väljendab nii juhuslikkust kui ka formaalsust, muutes selle sobivaks igaks sündmuseks. Jääsinised puudutused paistavad silma, et anda tumemustele pindadele definitsiooni, just nagu kujundate ümbritsevaid inimesi oma töö- ja isiklikus elus.

KAITSE JA MUGAVUS

Polsterdatud sülearvuti sahtel pakub täiendavat kaitset, nii et tunnete end pikamaareisi või igapäevaste tegevuste ajal alati kindlana. Koti esiküljel olev tasku pakub ruumi nutitelefoni, visiitkaartide ja muude tarvikute hoidmiseks ning on hõlpsasti ligipääsetav, pakkudes liikvel olevatele inimestele ülimat mugavust või kiiret juurdepääsu töötamise ajal. Tasku topelttõmblukk tõmbab kiiresti ja sujuvalt, mis on valmistatud parima kvaliteediga materjalidest, hoiab teie väärisesemed turvaliselt ja peidetuna.

MUGAVUS LIIKULES

Meie toodete puhul on kõige tähtsam mugavus. See sülearvutikott ei erine. Selle käepidemed on käes pehmed ja rihm võimaldab teistsugust kandmisvõimalust. Rihm on nii eemaldatav kui ka reguleeritav sõltuvalt sellest, kuidas soovite kotti kandes välja näha ja tunda.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni15.6 "
Kõrgus290 mm
Laius490 mm
Sügavus55 mm
MaterialPolyester
VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
6 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.