Rivacase

Rivacase 8460 ECO bulker Laptop Backpack - sinine, 17.3"

Tootekood:
RC8460_AQM
  • Ühilduvus kuni: 17.3 "
Hind
35.40 €

Valmistatud ECO-FRIENDLY RPET polüestrist, mis on valmistatud mitmetest kasutatud plastpudelitest, mis võisid sattuda prügilasse või ookeanidesse. Iga seljakoti valmistamisel kasutatakse 23 × 500 ml plastpudelite ekvivalenti.

See stiilne seljakott sobib kuni 17,3-tollistele sülearvutitele. Kõrgeima kvaliteediga vastupidavatest materjalidest tekstureeritud pinnad annavad sellele tasakaalukuse ja unikaalsuse tunde. See sobib suurepäraselt kõigile inimestele, eriti töötavatele professionaalidele ja üliõpilastele, kuna see pakub liikuvust, vastupidavust ja mugavust. Mahukas, multifunktsionaalne ja moodne, sobib nii ärireisideks kui ka igapäevaseks ja kaugemateks reisideks.

NUTIKAS LIHTSUS

Seljakott on valmistatud kõrgeima kvaliteediga veekindlast kangast, valmistades teid ette ootamatuks vihmasajuks või ebasoodsamateks oludeks. See ühendab multifunktsionaalsuse elegantse ja stiilse värvilahendusega ning selle eesmärk on täiendada ja sulanduda teie isikliku stiiliga.

MAKSIMAALNE SÄILITAMINE JA KAITSE

Peamisel polsterdatud sülearvuti sahtlil on rihm, mis võimaldab teie seadet kindlalt oma kohale kinnitada. Sisemised sektsioonid mahutavad dokumente, tarvikuid ja kuni 10,1-tollist tahvelarvutit. Kahes eesmises lukuga taskus on korraldajapaneel nutitelefoni, visiitkaartide ja muude asjade jaoks. Kaks küljetaskut mahutavad veepudeleid.

MUGAVUS JA MUGAVUS

Selle seljakoti kujundamisel pöörasime tähelepanu kõige peenematele detailidele. Rihmade juhtimissüsteem hoiab ära lisamaterjali rippumise ja reisimise ajal vahelejäämise. Ventilatsioonisüsteem hoiab kotti kandes selja jahedana. Käru rihm kinnitab koti kindlalt veereva pagasi külge. Kaitsev, mugav ja mugav, kotil on pehmed sangad ja pehmendatud ribadega õlarihm.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni17.3 "
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
6 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.