Deepcool

Deepcool AK400 Zero Dark Plus protsessori õhkjahuti 155mm

Tootekood:
R-AK400-BKNNMD-G-1
  • Jahuti kõrgus: 155 mm
Hind
39.90 €

DeepCool AK400 Zero Dark Plus

DeepCool AK400 Zero Dark Plus on meie kõrgelt ühilduva AK400 CPU jahutaja täielikult must variant. Sellel on klassikaline nelja soojusjuhtmega korraldus, millel on ainulaadne ribakujundus ja kaks tõhusat FDB-ventilaatorit, mis tagavad suurepärase soojuse hajutamise ja äärmiselt madala mürataseme. Mustast peast jalatallani kastetud AK400 ZERO DARK PLUS Edition katab igasuguse pinna läikiva musta värviga, pakkudes julget välimust igas süsteemi konfiguratsioonis.


Premium ühilduvus

Pakub kuni 220W soojuse hajutamise efektiivsust, AK400 ZERO DARK PLUS erakordne jahutusvõime kaasaegsetel CPU-del on ideaalne valik peamiste süsteemide jaoks, mis vajavad muljetavaldavat hinna ja jõudluse suhet.


Täiustatud soojuse hajutamine

Neli otsekontaktset vasksoojusjuhet eemaldavad efektiivselt soojust protsessorilt ja hajutavad selle läbi unikaalse suremi kujundusega üksikute ribade virna.


Ventilaator dünaamilise õlivõlli abil

Saage kõrge jahutusvõime minimaalse müratasemega tänu kõrge efektiivsusega FDB-ventilaatorile, mis maksimeerib õhuvoolu ja staatilist survet vajadusel ning vähendab intelligentselt kiirust vaikseks tööks.


Lihtne ja turvaline paigaldus

Parandatud kinnitamismeetod lihtsustab protsessi tugeva metallist kinnitusklambriga ja kiire viieastmelise protsessiga, et seade turvaliselt erinevatele platvormidele kinnitada, toetades viimaseid Intel'i ja AMD mudeleid.

Tehnilised andmed

Jahuti kõrgus:155 mm
Toetatud soklid:115X; 1200; 1700; AM4; AM5

Данные вентилятора

Läbimõõt120 mm
Kiirus kuni1650

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Magistrali Keskus
1 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
Tartu Lõunakeskus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
93 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.