Arctic

Arctic X1-3D monitori kinnitus, kuni 40" 16:9 / 43" 21:9 - must

Tootekood:
AEMNT00062A
Hind
59.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

X1-3D

Lauamontaaž koos gaasivedrustusega monitorikäepidemega


Täielik liikuvus suuremaks mugavuseks

Heakskiidetud gaasivedrustuse tehnoloogia tõttu saab monitori pärast paigaldamist täielikult vabalt liigutada kõigis suundades. See teeb monitori tõstmise, eemale liigutamise või täieliku kõrguse, sügavuse ja kaldenurga reguleerimise lapse mänguks.


Ergonoomiline ekraani reguleerimine

X1-3D muudab lihtsamad ekraanid ergonoomilisteks imeks ning need, kes veedavad palju aega ekraani ees, hindavad selle eelist kiiresti: Teie ekraanide optimaalne reguleerimine soodustab automaatselt ergonoomilist istumispoosi. Pole oluline, kas töötate istudes või seistes, monitorikäepide võimaldab teil seda optimaalselt oma keskkonnale kohandada.


Suurenenud tööala

Olenemata sellest, kas kasutate oma lauda töökohana, võitlusjaamana või mõlemat. Hoides oma "neutraalse ulatuse ala" vaba, pakub X1-3D rohkem ruumi ümber monitoride ja võimaldab teil uusi viise töökoha seadistamiseks ja optimeerimiseks.


Vähem nähtavaid kaableid

X1-3D-ga on monitoride ümber sassis kaablid minevik. Kaableid saab lihtsalt käepidemesse viia ja kinnitada. Nii kaovad nad nähtavast piirkonnast ja toetavad korrektset üldilmet.


Lihtne ja kiire paigaldamine

Tänu lauaklambrile saab monitorikäepide vabalt ja lihtsalt laua servale asetada. Käepide on täielikult eelkokkupandud ja lihtsalt asetatakse pulgale. Paigaldamine või hilisem ümberpaigutamine on seega lastemäng ja saab kiiresti tehtud.


Üldiselt ühilduv

Monitorikäepide toetab ultralaiu monitore, mille ekraani diagonaal on ≤ 43", samuti 16:9 monitore diagonaaliga ≤ 40". Monitoril peab olema VESA 75 või VESA 100 kinnitus ning kogukaal ei tohi ületada 10 kg.


Usaldusväärne kvaliteet

Meie toodete pikaajaliseks vastupidavuse tagamiseks viime läbi pikaajalisi teste erinevates, mõnikord väga ebasoodsates tingimustes. Nii õpime, kuidas oma tooteid oma klientide jaoks paremaks muuta. Lisaks annavad pikaajaliste testide suurepärased tulemused meile kindluse, et meie tooted on mitte ainult kvaliteetsed, vaid ka vastupidavad. See on kindlus, mida oleme õnnelikud oma klientidele edasi anda, mistõttu anname X1-3D-le 6-aastase tootja garantii.

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Rocca al Mare keskus
1 tk
Magistrali Keskus
1 tk
Vesse Maksimarket
2 tk
Kristiine Keskus
1 tk
Järveotsa esindus
12 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
Tartu Lõunakeskus
1 tk
Narva
Narva Fama keskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
30 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.