Logitech

LOGITECH Brio 100 Full HD Webcam - GRAPHITE - USB

Tootekood:
960-001585
Hind
44.90 €

Logitech Brio 100 on kõrglahutusega veebikaamera, mis on loodud kasutajale, kes hindab selget pilti ja kvaliteetset heli. Tänu oma 2 MP resolutsioonile ja 30 kaadrit sekundis suudab see edastada sujuvat ja teravat videot, samal ajal kui sisseehitatud ringsuunaline mikrofon tagab selge heli. See on ideaalne valik professionaalidele ja entusiastidele, kes vajavad veebikoosolekuteks või veebisuhtluseks suurepärast kvaliteeti.

• RightLight 2 tehnoloogia ja automaatne valguskorrektsioon
• Integreeritud privaatsuskate
• Objektiiv, millel on anti-refleksi kattekiht


Lase oma isikupäral särada
Ütle paremate videokõnedega maailmale tere. Logitech Brio 100 näol on tegemist stiilse ja kompaktse Full HD veebikaameraga, millel on automaatne valguse korrigeerimine, et kompenseerida keerulisi valgustingimusi. Brio 100 on saadaval kolmes värvitoonis, et sobituda Sinu isiksusega ning sellel on peenelt kirju disain, mis on taaskasutatud plastiku kasutamise tulemus. 


Ole nähtav ja kuuldud
Brio 100 on lihtsasti seadistatav tänu üheainsale USB-A juhtmele. See tagab, et oled igal videokõnel selgelt nähtav ja kuuldav. Esitle end paremini koos kõrge eraldusvõime ja automaatse valguse korrigeerimisega. RightLight 2 funktsioon kohandub automaatselt keeruliste valgusoludega, et oleksid videokõnedel hästi nähtav.


Kõla nagu Sina ise
Kvaliteetne sisseehitatud mikrofon salvestab ja edastab Sinu häält selgelt, et Sind oleks koosoleku või videokõne ajal hästi kuulda.


Keera privaatsus sisse
Pööra lihtsalt veebikaamera integreeritud privaatsuskatet, et objektiiv täielikult blokeerida. Kui oled valmis oma järgmiseks kohtumiseks, ava klapp, et objektiiv oleks nähtav. Privaatsuskate tagab privaatsuse ja turvalisuse, vältides soovimatut jälgimist või salvestamist, kui kaamera on ühendatud, kuid mitte kasutusel.


Loodud koosolekuteks
Liitu hõlpsasti koosolekuga, kasutades oma eelistatud videokoosolekute rakendust. Brio 100 on ühilduv enamiku koosolekute ja kõnede platvormidega ning sertifitseeritud kasutamiseks Microsoft Teams, Zoom ja Google Meet keskkondades.

Tehnilised Andmed

Garantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
16 tk
Tellimine esindusse 3-6 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.