Logitech

Logitech G502 X LIGHTSPEED Juhtmevaba Mängurihiir Valge, 25K DPI

Tootekood:
910-006189
  • DPI: 25600
  • Ühenduvus: Juhtmevaba; USB
  • Värvus: Valge
Hind
99.00 €124.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

IKOON. UUESTI LOODUD.

G502 X LIGHTSPEED on legendaarse G502 perekonna viimane täiendus. Ümber kujundatud ja täis pakitud kõige uuenduslikuma mängutehnoloogiaga, sealhulgas meie esimeste LIGHTFORCE hübriidlülititega, LIGHTSPEED professionaalse traadita tehnoloogia ja 25K anduriga. G502 X LIGHTSPEED on ka POWERPLAY ühilduv, nii et sul ei saa kunagi akud otsa.

LIGHTFORCE LÜLITID

Revolutionaarsed hübriidoptilised-mehaanilised lülitid saavutavad optilise aktiveerimise kaudu kõrgema taseme kiiruse ja usaldusväärsuse. Ja mehaaniline aktiveerimine säilitab mängijate poolt nõutava selge, taktilise tagasiside.

LIGHTSPEED TRAADITA TEHNOLOOGIA

Professionaalne ühenduvus, nüüd täiustatud protokolliga, mis on 68% kiirem kui eelmine põlvkond. Tänu LIGHTSPEED tehnoloogia hämmastavale jõudlusele pakub G502 X LIGHTSPEED kuni 140 tundi aku kasutusiga.

HERO 25K ANDUR

Meie kõige edasijõudnum mänguandur saavutab alamikroni täpsuse nullsilumise, filtreerimise või kiirenduseta. Ületamatu jälgimise ja nutika energiakasutusega pakub HERO 25K andur enneolematut jõudlust, energiatõhusust ja täpsust.

DPI TUNDLIKKUSE NUPP

Oleme ümber kujundanud tundlikkuse (DPI) nupu, et saaksite valida konfiguratsiooni, mis sobib teie haardumise ja stiiliga. Eemaldage ja pöörake, et tuua need oma pöidla lähemale, või asendage need kaasasoleva tühja kattega.

KAKS KERERULLI REŽIIMI

Kerige kergema rulliga vabalt välgu režiimis. Vajutage ühe klõpsuga ümber hammasratta režiimi täpseks kerimiseks. Kallutage vasakule ja paremale kahe täiendava täielikult programmeeritava kontrolli jaoks.

ÜHILDUV POWERPLAY TEHNOLOOGIAGA

Oleme ümber kujundanud tundlikkuse (DPI) nupu, et saaksite valida konfiguratsiooni, mis sobib teie haardumise ja stiiliga. Eemaldage ja pöörake, et tuua need oma pöidla lähemale, või asendage need kaasasoleva tühja kattega.

TEE VALIK

G502 X hiired on esimesed hiired G502 perekonnast, mis on saadaval kahe värviversioonina musta ja valge. Valige endale sobiv.

Tehnilised andmed:

Ühenduvus:Juhtmevaba; USB
DPI:25600
Patareide tüüp:Batteries / rechargeable AA

Lisaandmed:

Valgustus:Olemas
Kujutegur:Parema-käeline
Värvus:Valge
Tootjagarantii:
24 month(s)

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Rocca al Mare keskus
1 tk
Magistrali Keskus
1 tk
Vesse Maksimarket
1 tk
Kristiine Keskus
1 tk
Järveotsa esindus
7 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
Tartu Lõunakeskus
2 tk
Narva
Narva Fama keskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
18 tk
Tellimine esindusse 1-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.