Logitech

Logitech G502 X mängurihiir, must, 25K HERO sensor, juhtmega

Tootekood:
910-006138
  • DPI: 25600
  • Ühenduvus: Juhtmega
  • Värvus: Must
Hind
64.90 €77.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

IKOON. UUESTI LOODUD

G502 X on legendaarse G502 perekonna viimane täiendus. Ümber kujundatud ja varustatud kõige uuenduslikumate mängutehnoloogiatega, sealhulgas meie esimeste LIGHTFORCE hübriidoptiliste-mehaaniliste lülititega. Nüüd on uskumatu kiirus ja usaldusväärsus ning täpne toimimine üks ja seesama.

LIGHTFORCE LÜLITID

Revolutionaarsed hübriidoptilis-mehaanilised lülitid saavutavad optilise aktiveerimise kaudu kõrgema kiiruse ja usaldusväärsuse taseme. Ja mehaaniline aktiveerimine säilitab mängijate poolt nõutava selge, taktilise tagasiside.

HERO 25K ANDUR

Meie kõige edasijõudnum mänguandur saavutab alamikroni täpsuse nullsilumise, filtreerimise või kiirenduseta. Ületamatu jälgimise ja nutika energiakasutusega HERO 25K andur tagab enneolematu jõudluse, energiatõhususe ja täpsuse.

DPI TUNDLIKKUSE NUPP

Oleme ümber kujundanud tundlikkuse (DPI) nupu, et saaksite valida konfiguratsiooni, mis sobib teie haardumise ja stiiliga. Eemaldage ja pöörake, et tuua need oma pöidla lähemale, või asendage need kaasasoleva tühja kattega.

KAALU VÄHENDAMINE

Ikoonilisel G502 kujundusel on muljetavaldav 89-grammine kaalureduktioon tänu õhukese seina eksooskaleeletile minimaalse materjali ja maksimaalse jäikusega, kergemale kererullile ja muule.

KAKS KERERULLI REŽIIMI

Kerige kergema rulliga vabalt välgu režiimis. Vajutage ühe klõpsuga ümber hammasratta režiimi täpseks kerimiseks. Kallutage vasakule ja paremale kahe täiendava täielikult programmeeritava kontrolli jaoks.

TEE VALIK

G502 X hiired on esimesed hiired G502 perekonnast, mis on saadaval kahe värviversioonina musta ja valge. Valige endale sobiv.

Tehnilised andmed:

Ühenduvus:Juhtmega
DPI:25600
Patareide tüüp:USB 5V

Lisaandmed:

Valgustus:Puudub
Kujutegur:Parema-käeline
Värvus:Must
Tootjagarantii:
24 month(s)

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Rocca al Mare keskus
1 tk
Magistrali Keskus
1 tk
Vesse Maksimarket
1 tk
Kristiine Keskus
1 tk
Järveotsa esindus
7 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
Tartu Lõunakeskus
1 tk
Narva
Narva Fama keskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
80 tk
Tellimine esindusse 1-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.