Logitech

LOGITECH PC960 Stereo Headset USB

Tootekood:
981-000100
  • Ühendused: USB
  • Stiil: Kõrvapealne
  • Värvus: Must
  • Ühenduvus: Juhtmega
Hind
28.55 €

SUUREPÄRANE HELI LÕHNAGA TERVEPÄEVA MUGAVUSEKS

Äriinimestele, kes veedavad terve päeva telefonis ja kellele meeldib kõnede vahel muusikat kuulata. 960 on kasutamiseks valmis: lihtsalt ühendage see USB-A kaudu arvuti või Maciga. Nautige täiustatud digitaalset heli ja mürasummutavat mikrofoni, mis filtreerib taustategevuse selgemate vestluste jaoks. Reguleeritav mikrofon pöördub eest ära, kui seda ei kasutata. Stiilne, pea külge kinnitatav disain sisaldab ülipehmed kõrvapadjad mugavaks istumiseks.

USB-ARVUTIKÕLAKLAADID

Ideaalne äripeakomplekt häälkõnede, Skype'i, veebiseminaride ja muu jaoks. 7,87 jala (240 cm) kaabel on ideaalse pikkusega, et saaksite pikkade kõnede ajal vabalt püsti tõusta ja sirutada.

KUULA IGA SÕNA

Ükskõik, kas kuulate konverentskõnet, osalete veebiseminaril või naudite oma lemmikesitusloendit, saate alati terava digitaalse stereohelikvaliteedi.

HELISTAJAD KUULAVAD AINULT TEID

Mürasummutav mikrofon hoiab taustategevuse minimaalsena, et vestluspartnerid kuuleksid iga su sõna. Reguleeritavat poomi saab mugavalt liigutada, et häält paremini kätte saada, ja vasak mikrofon pöördub helistamise ajal eest ära.

LIHTNE KASUTADA, AINULT ÜHENDAGE JA MÄNGIGE

Esimesest päevast peale valmis minema. Lihtsalt ühendage USB-A-pistik arvutiga ja hakake rääkima. Mugavad juhtmesisesed juhtnupud muudavad helitugevuse reguleerimise või vaigistamise lihtsaks, ilma et see häiriks teie vestlust või töövoogu.

MUGAV KANDMINE TERVE PÄEVAKS

Stiilne ja kerge pea külge kinnitatav disain tagab libisemiskindla istuvuse isegi siis, kui olete liikvel. Kergel peavõrul on pööratavad ülivahust kõrvapadjad, mis tagavad kogu päeva mugavuse.


Tehnilised andmed

ÜhendusedUSB
ÜhenduvusJuhtmega
Juhtme pikkus2.4 m
Vahedussagedus20Hz-20KHz
MudelPC 960 USB
VärvusMust
StiilKõrvapealne
Tootjagarantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
500 tk
Tellimine esindusse 6-11 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.